Over ons

Ervaren teamcoaches in de zorg

Als ervaren (team)coaches begeleiden we medewerkers en teams in de zorg. We herkennen onszelf in het werken met mensen die hart hebben voor wat zij doen. Pragmatisch en energiek leren we teams om zélf tot oplossingen te komen. Overigens zitten we zelf in een intervisiegroep die al 15 jaar draait. We weten hoe fijn het is om met en van andere professionals te leren en met nieuwe inzichten thuis te komen. Het geeft altijd energie!

Riènne:
"Ik geef intervisie aan deeltijd hbo-studenten Verpleegkunde. Die opluchting die ik bij hen zie als zij beseffen dat zelfs voor de meest complexe casus een oplossing mogelijk is; geweldig."

Nine:
"Intervisie brengt medewerkers verder! Dat is mijn ervaring als ik groepen in de thuis-, ouderen-, en verpleegzorg begeleid. Die persoonlijke groei werkt door in het team, in de organisatie én in de kwaliteit van zorg."

Riènne Oomes & Nine Logt

  • Posts

POST Zelfzorg voor de zorgprofessional Hoe kan ik goed voor mezelf zorgen in deze hectische omstandigheden? Tijdens de int... Lees meer

POST Ethische dilemma's voor de zorgprofessional ‘Zorgprofessionals staan regelmatig voor ethische dilemma’s, dat vereist ru... Lees meer